TANFOLYAMOK

 
10 ALKALMAS METTĀ MEDITÁCIÓS TANFOLYAM

Általános tudnivalók

Cél: A tanfolyam célja, hogy alaposan felépítse az érzelmek megélését, az önmagunkkal és a másokkal való együttérzést, ezáltal segítsen a tudat és a tudatosság fejlesztésében. A tanfolyam elméleti és gyakorlati elemeket egyaránt tartalmaz, ötvözi az érzelmekkel kapcsolatos tudományos, pszichológiai megközelítéseket és a buddhista meditációs gyakorlatot és elméletet, integrálja azokat az ősi és modern tudásokat, amelyek napjainkban elérhetőek. A közös személyes vagy online találkozások az otthoni gyakorlást segítő instrukciókkal egészülnek ki.

További részletes tudnivalók …

10 ALKALMAS HALADÓ METTĀ MEDITÁCIÓS TANFOLYAM

Általános tudnivalók

Cél: A tanfolyam célja, hogy erősítse a kapcsolatot a mettā és az önismereti tudás között, és így meditációban és a hétköznapokban is segítsen feldolgozni a traumákat, elakadásokat, rossz emlékeket. A közös személyes vagy online találkozások az otthoni gyakorlást segítő instrukciókkal egészülnek ki.

További részletes tudnivalók …

10 ALKALMAS VIPASSANĀ MEDITÁCIÓS ALAPTANFOLYAM

Általános tudnivalók

Cél: A tanfolyam célja, hogy alapokat építsen az otthoni gyakorláshoz és az elvonulásokon való részvételhez. A tanfolyam elméleti és gyakorlati elemeket egyaránt tartalmaz, ötvözi a buddhista filozófiai és a tudományos elméleti megközelítéseket, valamint a meditációs gyakorlatot és elméletet. A közös személyes és/vagy online találkozások az otthoni gyakorlást segítő instrukciókkal egészülnek ki.

További részletes tudnivalók …

10 ALKALMAS HALADÓ VIPASSANĀ MEDITÁCIÓS TANFOLYAM

Általános tudnivalók

Cél: A tanfolyam célja, hogy továbbfejlessze és különböző vipassanā technikákkal ismertesse meg a résztvevőket, és ösztönözze az elvonulásokon való részvételt. A tanfolyam elméleti és gyakorlati elemeket egyaránt tartalmaz, ötvözi a buddhista filozófiai és a tudományos elméleti megközelítéseket, valamint a meditációs gyakorlatot és elméletet. A közös személyes és/vagy online találkozások az otthoni gyakorlást segítő instrukciókkal egészülnek ki.

További részletes tudnivalók …

PANDITA MEDITÁCIÓS KÖZPONT: ONLINE VIPASSANA TANFOLYAM

Általános tudnivalók

A program 10 alkalommal, kéthetente új anyaggal segíti az online tanulást. A résztvevők egy zárt FB csoport tagjai lesznek, itt tudnak egymással és a tanítóval kommunikálni.

 A következőkre számíthatsz:

  • kéthetente videós tanítás az adott témakörben,
  • vezetett meditáció hangfájl formájában,
  • elméleti anyag,
  • ajánlott irodalom, ajánlott videók,
  • házi feladat az egyéni gyakorlás segítésére,
  • zárt FB csoport, ahol felteheted a kérdéseidet,
  • heti online találkozási lehetőség, ahol közösségben, közös meditálással, beszélgetéssel fejlődhetsz tovább,
  • egyéni konzultációs lehetőség,
  • elvonulásokra való felkészülés.

További részletes tudnivalók …

MEDITÁLJUNK EGYÜTT: meditaljunkegyutt.hu